Dick Poot - onlineautoleasen.nl0316 - 84 72 72

Goedkoop auto leasen: hier krijg je 3 tips die je collega ondernemer jou niet vertelt

 

Wil je ook besparen op je leasekosten? Lees hier hoe je dat kan doen. We geven als eerste 3 tips die direct besparing opleveren.

​Nu is goedkoop auto leasen best een uitdaging. Zeker sinds de bijtelling regels zijn aangepast valt het niet mee om met lage bijtelling een leuke auto te rijden. Of je moet een tweedehands auto gaan leasen. Dat is ook nog een goede optie.

​Wist je dat je nog steeds goedkoop kan auto leasen? Ik zal je vertellen hoe.

Goedkoop auto leasen is toch niet zo moeilijk? Dat dacht ik ook. Als ondernemer werd ik gek van die hoge bijtelling. Ook toen ik nog een auto van de zaak had, vond ik de bijtelling een crime. Je krijgt wel een leuke nieuwe auto onder je kont en op dat loonstrookje staat 'ie weer: de bijtelling en eigen bijdrage. Nu heb je als ondernemer de keuze hoe je gaat besparen op je leasekosten.

 

​Een auto met lage bijtelling geldt nu alleen nog op een nieuwe elektrische auto. En die hebben als nadeel dat ze niet ver kunnen rijden.
​Dan kun je ook kiezen voor een tweedehands leaseauto met lage bijtelling. Bijvoorbeeld een Peugeot 308 van bouwjaar 2015 met 14% of een Volvo V40 D2 of D4 met 14% bijtelling. Of misschien wel een Volvo V60 D6 plug-in-hybride met 7% bijtelling.
​En dan nu zal ik je vertellen waarom goedkoop auto leasen nog steeds kan:
​Financial lease een youngtimer en bespaar direct! Dat is waarom 50 tinten grijs zo saai is.Een youngtimer brengt direct kleur in je ondernemersleven. 

 

​Waarom rijden veel ondernemers een youngtimer met lease?

​Een youngtimer is een auto van 15 jaar of ouder. De fiscus past regels toe voor deze tweedehands auto's die voor ondernemers zeer aantrekkelijk zijn. Zo kun je fiscaal gunstig een luxe auto rijden die in de jaren 90  meer dan een ton kosten in guldens. Die rijd je nu voor een zeer lage bijtelling van 35% over de waarde waarvoor je de auto koopt of leaset.
​Wil je ook weten welke youngtimers jij kunt gaan rijden en leasen?

 Bekijk de beschikbare youngtimer lease voorraad.

 

 

35% is minder dan 14%

Ik geef toe: deze is een beetje flauw. Ik heb het natuurlijk over bijtelling.

De netto bijtelling over een youngtimer is lager dan over de gemiddelde moderne auto. De bijtelling voor een youngtimer is 35% over de dagwaarde (waarvoor je de auto koopt dus). En dat is netto vaak gunstiger dan de bijtelling op een moderne auto die nog geen 15 jaar oud is. Goedkoop auto leasen kan dus ook op een andere manier.


​Conclusie: stel jezelf de vraag: “Ga ik als zzp-er ook goedkoop auto leasen?” 

Vraag een offerte aan voor de youngtimer die jij gezien hebt, of zoek deze hier

Ik wil goedkoop auto leasen

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onlineautoleasen.nl? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 via T. 0316 - 84 72 72 of klik hier voor meer informatie.